Nordic Harvest forklaret på 5 minutter

Download vores lille folder, der svarer på de mest almindelige spørgsmål om bæredygtighed og vores produkter
Nej tak. Boks forsvind!

Grøntsager uden højdeskræk

Nordic Harvest er en af verdens største vertikale farme og ligger ved Grønttorvet tæt på København. På 14 etager dyrker vi smagfulde og nærende salater og krydderurter i vand. Bæredygtigt og fri for sprøjtemidler. Til gavn for dig og naturen.

Sådan virker den vertikale farm

I den vertikale farm dyrkes planterne indenfor i flere etager i et kontrolleret miljø - fri for påvirkninger fra vind og vejr. Planterne vokser med rødderne i vand og der bruges LED-lys til fotosyntese.

Fokus på smag og kvalitet

Planterne står med rødderne i næringsholdigt vand og skal ikke kæmpe mod skadedyr, vind, vejr, bakterier og svampe. Derfor kan de bruge kræfterne på at vokse sig store og fulde af smag. Det ideelle vækstklima giver ekstra smagfulde salater og krydderurter i en kvalitet, som de færreste har oplevet før.

Bæredygtigt fra frø til butik

Vi har tænkt bæredygtighed ind fra frø til butik. Vores frø er økologiske, strømmen kommer udelukkende fra certificeret vindenergi, og vi bruger 95% mindre vand end normalt jordbrug. Faktisk bruger vi kun det vand, der sidder i planterne, når de forlader farmen – alt andet vand og næringsstoffer recirkuleres.

Ingen sprøjtemidler eller kunstgødning

Da der ikke bruges jord, er der hverken skadedyr eller svampesporer i produktionen. Derfor behøver vi ikke bruge giftige sprøjtemidler. Vi bruger heller ikke kunstgødning, da vi selv producerer vores egen bio-gødning, fordi den er bedre for miljøet.

indendørs foto af et vertikalt landbrug badet i lilla lys: to mænd peger op og kigger op.
Foto af salat, der spirer indendørs
Foto af en pige, der løber og leger udendørs med vindmølle i baggrunden
Computer rendering af det vertikale etage landbrug