Vi høster hver dag. Året rundt.

Alle vores planter vokser i vand. Det kaldes hydroponisk dyrkning. Frøet sås i en lille geleklat, der både giver næring og holder spiren fast i vandet. Geleklatten ligner en lille vandmand. Når planten er spiret opløses vandmanden.

Vi høster hver dag. Året rundt.

"Man kan godt kalde os specialister i plantevelfærd. For hos os, skal planterne kun fokusere på én ting; at vokse sig store, sprøde og smagfulde. Alt det andet sørger vi for."
Luftfoto af marker og vandløb

Hver dag er en høst

Hver dag passer vi planterne fra frø til høst, så de bliver så sprøde og smagfulde som muligt. Og vi både sår og høster hver eneste dag. På teamet er der både PhD'er i næring, vand og biologi. Kokke, teknikere og dataloger. Generalister, specialister og helt almindelige mennesker. Fælles for os alle er, at vi deler passionen for bæredygtigt frisk grønt, der smager af meget mere.

Mød en del af teamet

Anders

Stifteren

Udover at være en evig kilde til inspiration, så udvikler Anders hele tiden nye ideer, til hvordan vi bliver endnu mere bæredygtige, hvor vi kan udvide med nye spændende produkter og nye markeder.

Flemming

Styrmanden

Hvis Anders er kaptajnen, så er Flemming styrmanden. Med en sikker hånd på roret er han den, der helt overordnet koordinerer alle aktiveteter for Nordic Harvest  og sørger for at visioner og ideer bliver udført i praksis.

Niels

Den tekniske chef

Niels har ansvaret for alt omkring den bygningsmæssige indretning og de procestekniske løsninger. Således er han også ankermanden på den næste generation vertikale farm, hvor han styrer tidsplan, projektøkonomi og sikring af, at vi får den kapacitet og kvalitet vi har købt

Denise

Plante ekspert

Denise er planteekspert, og styrer formlerne - eller "opskrifterne" - for, hvordan en plante vokser mest optimalt. Ved at dreje lidt på sammensætningerne af næring, fugt, C02 eller temperatur, kan hun trylle den mest fantastiske smag frem.

jonathan

Teamleder

Jonathan står klar i væksthallen hver dag klokken 7.30 og udvælger de planter, der skal høstes i dag. Og så skal der høstes, pakkes, plantes om og sås nye planter. Altsammen på samme dag, så teamet har nok at se til.

Raymond

Tovholderen

Raymond styrer den daglige gang på farmen. Fra frø til høst har han styr på, hvornår og hvor meget der skal plantes og høstes. Og han sørger for at alle ved, hvad der skal laves og at der altid er nok til at lave det, der skal laves.

Luftfoto af vindmølle

Men den bedste del af teamet er dig!

Hvis det ikke var for dig, der hver dag tager et aktivt valg og vælger et grønnere alternativ, så ville vi ikke eksistere. Derfor er du, der tager stilling og følger os på rejsen også en stor del af teamet. Det handler nemlig ikke bare om grøntsager, men om en bedre fremtid for vores jord.

Når du køber produkter fra os, er du med til at:

  • Få mere smag i din salat og dermed forhåbentlig mere lyst til grønt i stedet for kød
  • Mindske madspild, fordi produkterne holder sig friskere længere
  • Frigøre landbrugsjord og give det tilbage til naturen
  • Nedsætte udledningen af kvælstoffer og sprøjtemidler i naturen
  • Nedsætte vandforbruget i fødevareproduktionen
  • Støtte omstillingen til vedvarende energi fordi strømmen kan udnyttes om natten.